Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

Τα οφέλη του Μαύρου Ρυζιού στην επιδερμίδα (Black Rice)

Skincare
Share

Το μαύρο ρύζι στην περιποίηση της επιδερμίδας – τα οφέλη στην ομορφιά του κύριου συστατικού της  HaruHaru Wonder. Έχετε αναρωτηθεί  πώς θα ήταν το δέρμα σας μετά την ενσωμάτωση του μαύρου ρυζιού στην καθημερινή σας περιποίηση;

Ώρα να γνωρίσετε τη συλλογή μας του WONDER Black Rice από την Haru Haru Wonder!

Τα οφέλη στο δέρμα

To  Μαύρο Ρύζι (Black Rice) ρύζι έχει εκπληκτικές θρεπτικές ιδιότητες. Περιέχει 18 αμινοξέα, μέταλλα και βιταμίνες όπως χαλκό, σίδηρο, ψευδάργυρο και καροτίνη. Τα αντιοξειδωτικά το καθιστούν  πολύ αποτελεσματικό συστατικό για την προστασία του δέρματος. Το μαύρο ρύζι βοηθά στην πρόληψη του δέρματος από περιβαλλοντικούς  παράγοντες όπως η ρύπανση της ατμόσφαιρας ή η επιβλαβής ακτινοβολία από τον ήλιο. Βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος καθώς και στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι  ρυτίδες ακόμα και οι σκούρες κηλίδες. Το μαύρο ρύζι βοηθάει επίσης στην ισορροπία και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.

Το μαύρο ρύζι που έχει υποστεί ζύμωση μπορεί να βελτιώσει τη συνολική λάμψη του δέρματος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μαύρο ρύζι που έχει υποστεί ζύμωση έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πολυαγαπημένο μύρτιλο, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό το συστατικό κάνει θαύματα.

Σχετικά Άρθρα

Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.