Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

Κόστος αποστολής

Αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί από την επιχείρηση η καταβολή του τιμήματος με έναν από τους προαναφερθέντες τρόπους ξεκινάει η εκτέλεση της παραγγελίας και η αποστολή της στη δηλωθείσα από τον αγοραστή διεύθυνση αποστολής.

Οι αποστολές των προϊόντων του Makoo.gr γίνονται σε όλη την Ελλάδα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier Γενική Ταχυδρομική και BOX NOW.

Η εταιρεία courier της αρεσκείας του αγοραστή επιλέγεται κατά το check out της παραγγελίας.

 

Γενική Ταχυδρομική

Αντικαταβολή: Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 1,5€.

Η συνεργαζόμενη ως άνω εταιρεία courier εξυπηρετεί ολόκληρο το εθνικό δίκτυο και καλύπτει όλους τους τρόπους πληρωμής  όπως αναγράφονται αναλυτικά στους Τρόπους Πληρωμής

  1. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα.
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  3. Πληρωμή μέσω PayPal
  4. Αντικαταβολή

Το κόστος αποστολής με courier ανέρχεται στα 3,5€ (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.) για δέμα με βάρος έως 2 κιλά και προσαυξάνεται κατά 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.  Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς , για κάθε επιπλέον κιλό , άνω των 2 κιλών , η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε 1€. Για δυσπρόσιτες περιοχές, οι οποίες καθορίζονται από την εταιρεία courier, το κόστος ανέρχεται στα 6€ για δέμα με βάρος έως 2 κιλά και προσαυξάνεται κατά 1,30€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες άνω των 40€ , τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν. Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές αναφέρονται σε αποστολές που γίνονται στην Ελλάδα.

 

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο ξεκινούν από τα 17€ για δέματα 2 κιλών  και για κάθε επιπλέον κιλό, το κόστος διαφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τιμοκατάλογο αποστολών προς Κύπρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο [email protected]

 

Όλες οι παραγγελίες με Γενική Ταχυδρομική θα εκτελούνται μέχρι τις 13:00

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος στις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος.

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος στις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος.

 

 BOX NOW Delivery

Αντικαταβολή:  Υπηρεσία BOX NOW PAY ON THE GO.
Αποκλειστικά σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή από locker)

Το κόστος αποστολής με BOX NOW Delivery ανέρχεται στα 2,5€ (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Για παραγγελίες άνω των 40€ , τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν. Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές αναφέρονται σε αποστολές που γίνονται στην Ελλάδα.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα/Paypal.

 

Όλες οι παραγγελίες με ΒΟΧ ΝOW θα εκτελούνται μέχρι τις 10:00

 

Η BOX NOW αναλαμβάνει να παραδώσει της παραγγελία εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή του δέματος από τον χώρο παράδοσης-παραλαβής από το Makoo.

 

Οι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε το status της παραγγελίας σας αλλά και το ιστορικό παραγγελιών σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας, επιλέγοντας την ενότητα “Παραγγελίες”. Για να δείτε που βρίσκετε η παραγγελία σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier μπορείτε να καταχωρίσετε τον Αριθμό Αποστολής που σας έχουμε αποστείλει στον σύνδεσμο: https://www.taxydromiki.com/track.

 

Για την BΟΧ ΝΟW λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον σύνδεσμο παρακολούθησης της Αποστολής σας.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.