Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

Κόστος αποστολής

Αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί από την επιχείρηση η καταβολή του τιμήματος με έναν από τους προαναφερθέντες τρόπους ξεκινάει η εκτέλεση της παραγγελίας και η αποστολή της στη δηλωθείσα από τον αγοραστή διεύθυνση αποστολής με την συνεργαζόμενη εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος. Εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο η παραγγελία παραδίδεται στον αγοραστή σε 1-3 ημέρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής. Η συνεργαζόμενη ως άνω εταιρεία courier εξυπηρετεί ολόκληρο το εθνικό δίκτυο και καλύπτει όλους τους τρόπους πληρωμής :

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  2. Αντικαταβολή ( +4€ κόστος υπηρεσίας μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,90€ ).
  3. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα.
  4. Πληρωμή μέσω PayPal

 

Το κόστος αποστολής με courier ανέρχεται στα 3,5€ (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.) για δέμα με βάρος έως 2 κιλά και προσαυξάνεται κατά 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.  Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς , για κάθε επιπλέον κιλό , άνω των 2 κιλών , η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε 1€. Για δυσπρόσιτες περιοχές, οι οποίες καθορίζονται από την εταιρεία courier, το κόστος ανέρχεται στα 6€ για δέμα με βάρος έως 2 κιλά και προσαυξάνεται κατά 1,30€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες άνω των 40€ , τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν. Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές αναφέρονται σε αποστολές που γίνονται στην Ελλάδα.

 

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο ξεκινούν από τα 17€ για δέματα 2 κιλών  και για κάθε επιπλέον κιλό, το κόστος διαφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τιμοκατάλογο αποστολών προς Κύπρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο [email protected]

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος στις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος.

 

Οι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. 

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε το status της παραγγελίας σας αλλά και το ιστορικό παραγγελιών σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας, επιλέγοντας την ενότητα “Παραγγελίες”. Για να δείτε που βρίσκετε η παραγγελία σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier μπορείτε να καταχωρίσετε τον Αριθμό Αποστολής που σας έχουμε αποστείλει στον σύνδεσμο: https://www.taxydromiki.com/track.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.
Μέχρι την Κυριακή 13/3 αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα Haru Haru με -20% έκπτωση!