Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

Korean Products

K-beauty

Τα (Κ-beauty) κορεάτικα καλλυντικά έχουν δημιουργηθεί με αυστηρές προδιαγραφές και πολύ συχνά ανήκουν και στην κατηγορία vegan (clean beauty).

 

Το K-beauty είναι το αποτέλεσμα μιας διαφορετικής φιλοσοφίας από αυτή της Ευρώπης ή της Αμερικής. Οι Κορεάτες πιστεύουν ότι δεν πρέπει να βομβαρδίζουμε το δέρμα μας, αλλά κυρίως το πρόσωπό μας, με προϊόντα που μας προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα.

Αντιθέτως, το K-beauty υποστηρίζει ότι τροφοδοτώντας το δέρμα μας με φυτικά καλλυντικά προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο μας, και παράλληλα, χτίζοντας μια καθημερινή ρουτίνα, στην οποία παραμένουμε συνεπείς, μπορούμε να κατακτήσουμε στο μέγιστο το όνειρο καθεμιάς μας: ένα υγιές, λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο ακόμα και χωρίς makeup.

Clean Beauty

Το clean beauty είναι ένα ρεύμα στο χώρο της ομορφιάς που επηρέασε έντονα και το K-beauty. Τα κορεάτικα καλλυντικά clean beauty περιέχουν συστατικά αποκλειστικά μη ζωικής προέλευσης, δεν τεστάρονται σε ζώα, δεν περιέχουν συνθετικές ουσίες όπως parabens, prolyethylene glycol, formaldehyde κ.λπ. και είναι μη τοξικά.

 

Γιατί να επιλέξω κορεάτικα καλλυντικά;

 

Τα κορεάτικα καλλυντικά ακολουθούν μια κοινή φιλοσοφία μινιμαλισμού στις φόρμουλες που χρησιμοποιούν. Η προσθήκη χημικών, χρωμάτων και αρωμάτων αποφεύγεται και η αναζήτηση ενεργών φυτικών συστατικών είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

 

Τα κορεάτικα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά: καλαίσθητες, μίνιμαλ συσκευασίες που αποτυπώνουν την ευρύτερη φιλοσοφία: μάξιμουμ αποτελέσματα με μίνιμουμ υλικά. Επιλογή ενεργών φυτικών συστατικών για την δημιουργία vegan καλλυντικών προϊόντων που αναμορφώνουν την επιδερμίδα.

Τι σημαίνει k-beauty routine;

 
Η ζωή στην πόλη και οι ρυθμοί, ο ήλιος, το στρες, η καθημερινότητά μας, πλέον, αποτελούν απειλή για την υγεία και την ευεξία του δέρματός μας.
 
Η καθημερινή ρουτίνα είναι καθιερωμένη ως 10 step Korean skincare routine και αποτελείται από 10 βήματα κατά το πρωινό ξύπνημα ή κατά την προετοιμασία ύπνου τις βραδινές ώρες.
 
Το 10 step Korean skincare routine έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη των βλαβών στο δέρμα από τον σημερινό τρόπο ζωής ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και κάθε ηλικίας.
Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.