Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

Συχνές Ερωτήσεις

Το Makoo είναι ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο διατίθενται αυθεντικά Κορεάτικα καλλυντικά, επιλεγμένα από εμάς ώστε να ταιριάζουν στην φιλοσοφία της επιχείρησής μας,  αποτελώντας  μια συνολικά επιμελημένη συλλογή που είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, πατήστε εδώ.

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα τελευταία νέα του makoo, νέα της επιχείρησής μας και ειδικές προσφορές, εγγραφείτε στο newsletter μας. Μόλις το κάνετε θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε για οποιαδήποτε έκπτωση ή προσφορά που έχουμε.

Προς το παρόν λειτουργούμε μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης. Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με μια παραγγελία χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Τα προϊόντα μας εισάγονται απευθείας από την Κορέα. Η διαθεσιμότητά συγκεκριμένων προϊόντων σε δεδομένη χρονική στιγμή ενδέχεται να είναι περιορισμένη από το εργοστάσιο παρασκευής ή και να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραλαβές. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να βρείτε τις δωροκάρτες μας στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα Δωροκάρτα, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που επιθυμείτε να ξοδέψετε, να προσθέσετε τα δικά σας και τα στοιχεία του παραλήπτη, καθώς και το μήνυμα που θέλετε να στείλετε. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της παραγωγής απορριμμάτων χαρτιού και για αυτόν τον λόγο οι δωροκάρτες μας παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα μας προβάλλεται καλύτερα στο Google Chrome v.44 ή νεότερη έκδοση, Safari 8 ή νεότερη έκδοση, Mozilla Firefox 45 ή νεότερη έκδοση, Microsoft Internet Explorer 11 ή νεότερη έκδοση και Microsoft Edge 12 ή νεότερη έκδοση.

Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.