Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

About makoo

Εταιρικό προφίλ

Από το 1978 λειτουργεί το φαρμακείο, η οικογενειακή επιχείρηση της οποίας εμείς (Μαίρη και Δημήτρης) αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι. Από μικροί αντιληφθήκαμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζει κανείς την επιχείρησή του, να παρακολουθεί την εξέλιξη της αγοράς και να είναι παρών με κάθε τρόπο.

Το προσωπικό μας ενδιαφέρον γρήγορα προσανατολίστηκε στα φαρμακευτικά είδη

Εξατομικευμένα προϊόντα

Εξυπηρετώντας τους επισκέπτες που έψαχναν για φαρμακευτικά καλλυντικά συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά, όχι προϊοντικό, αλλά κουλτούρας. Το κοινό δεν ήταν μαθημένο να διαλέγει προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς βάσει του δικού τύπου δέρματος, της ηλικίας του και των αναγκών του.

 

Συνεπώς, οι συνθήκες μας έστρεψαν στο να καθοδηγήσουμε το κοινό με σκοπό να κατανοήσει τις ανάγκες του. Το εξατομικευμένο προϊόν είναι κλειδί!

 

Επιπλέον, με το πέρασμα των χρόνων καταλάβαμε ότι η χρήση προϊόντων που υπόσχονται ραγδαία αποτελέσματα και περιέχουν δεκάδες χημικά, τελικά, είναι βλαβερά για το δέρμα μας.
Έτσι μπήκαμε στη διαδικασία να βρούμε vegan καλλυντικά που να μην προκαλούν σοκ στην ευεξία του δέρματος, που να έχουν όσο το δυνατόν φυσικά συστατικά και να προσφέρουν αποτελέσματα σε βάθος και με διάρκεια σε γυναίκες και άνδρες.

 

Η έρευνά μας, μας οδήγησε στην ανακάλυψη των κορεάτικων καλλυντικών και κατ’ επέκταση την φιλοσοφία γύρω από το K-beauty routine που βασίζεται στην χρήση επιλεγμένων φυτικών ενεργών συστατικών που προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα με σεβασμό στην επιδερμίδα μας.

 

Ας «αγκαλιάσουμε» λοιπόν τα εξατομικευμένα φυτικά, κορεάτικα προϊόντα που είναι αθόρυβα αλλά τρέφουν το δέρμα μας!

makoo.gr

Σήμερα πλέον η φαρμακευτική φροντίδα έχει βάλει τη σφραγίδα τους του στο DNA μας. Η φροντίδα του σώματος, του δέρματος και συνολικά της υγιεινής μας είναι ένα απαιτητικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας ειδικά για αυτούς που ζουν σε μεγαλουπόλεις.

 

Οι τύποι δέρματος πολλοί, η κάθε ηλικιακή ομάδα ξεχωριστή και ατελείωτες επιλογές σε προϊόντα και μάρκες.

 

Πώς προσεγγίζει κανείς αυτό το θέμα;

 

Το makoo.gr προσεγγίζει το ζήτημα με ευαισθησία θέλοντας να προσφέρει ανακούφιση και θρέψη σε κάθε τύπο δέρματος όπως τα κορεάτικα καλλυντικά!

 

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο e-shop μας προέρχονται από τα μεγαλύτερα κορεάτικα brands ομορφιάς. Είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας μελέτης και είναι ασφαλή στη χρήση σύμφωνα με την παγκόσμια κοινότητα δερματολόγων και των επίσημων φορέων (με τη σχετική έγκριση του ΕΟΦ καθώς όλα τα προϊόντα διαθέτουν Πιστοποιητικό CPNP-portal της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διακίνηση των καλλυντικών).

 

Όλα τα καλλυντικά που θα βρείτε στο makoo.gr είναι βασισμένα σε φυσικά έλαια, φυτικές ουσίες και καρπούς που θα βρείτε στη φύση.

Έτσι, δημιουργήσαμε το makoo.gr, με βασικό στόχο να εκπαιδεύσουμε γυναίκες και άνδρες να φροντίζουν την υγιεινή του δέρματός τους βασιζόμενοι στον κορεάτικο τρόπο και στα κορεάτικα καλλυντικά.

 

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κουλτούρα είναι θεμελιώδες εμπόδιο όμως με value-for-money προϊόντα που σέβονται το δέρμα μας και με την κατάλληλη καθημερινή φροντίδα το makoo.gr μπορεί να χαρίσει στο πρόσωπό σου την υγεία και τη λάμψη που ονειρεύεσαι!

Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.