Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 40€

Τι σημαίνει να είναι το προϊόν skincare cruelty-free ;

Useful Tips
Share

Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Σήμερα, οι δοκιμές σε ζώα δεν είναι πλέον απαραίτητες. Οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν δοκιμές in-vitro. Αντί για ζώα, μπορούν να δοκιμάσουν χρησιμοποιώντας υπολογιστικά μοντέλα και καλλιεργημένα κύτταρα ιστών. Αυτός ο τύπος δοκιμής είναι συνήθως πιο γρήγορος και ακριβής.

Η δοκιμή σε ζώα έχει ήδη απαγορευτεί σε πολλές χώρες. Η Νότια Κορέα  ανήκει στις χώρες που απαγορεύσει τη δοκιμή σε ζώα.

Για όσους αναζητούν κορεατικές επωνυμίες περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ που σέβονται τα ζώα και είναι επίσης vegan, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές προσεκτικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Είναι γνωστό ότι ορισμένα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν ζωικά συστατικά και υποπροϊόντα που βασανίζουν τα ζώα. Ωστόσο, με την αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για προϊόντα cruelty-free και vegan, η αγορά ομορφιάς έχει ανταποκριθεί με την παροχή επωνυμιών που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις.

 

 

Για να είστε βέβαιοι ότι μια εταιρεία είναι πιστοποιημένη για cruelty-free προϊόντα , προσέξτε για επίσημα λογότυπα κουνελιού! Aυτά τα λογότυπα δηλώνουν ότι η εταιρεία δεν δοκιμάζει τα προϊόντα της σε ζώα και δεν χρησιμοποιεί ζωικά συστατικά ή υποπροϊόντα στην παραγωγή τους

Πώς διαφέρει αυτό από το να vegan; Να είναι vegan σημαίνει ότι το προϊόν δεν περιέχει κανένα ζωικό συστατικό. Παραδείγματα best sellers συστατικών περιλαμβάνουν: Ρίζα τζίνσενγκ, Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, Αλόη βέρα.

Θυμηθείτε: ένα προϊόν μπορεί να είναι vegan, αλλά όχι cruelty free, και αντίστροφα. Αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν μπορεί να μην περιέχει ζωικά συστατικά, αλλά να εξακολουθεί να δοκιμάζεται σε ζώα.

Ψάχνετε για  κορεατικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος που είναι cruelty-free και vegan;

Για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας για ηθικές και βιώσιμες επιλογές ομορφιάς,προτείνουμε τα κορεάτικα brands που θεωρούμε ότι πρεσβεύουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, που έχουν δεσμευτεί να είναι cruelty-free και προσφέρουν επιλογές για vegan:

  1. ΒΕΝΤΟΝ
    Η Benton είναι μια κορεάτικη μάρκα περιποίησης δέρματος με cruelty-free  που εστιάζει στη χρήση φυσικών συστατικών για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Αν και δεν είναι 100% vegan, έχουν διαθέσιμα αρκετά vegan προϊόντα. Αυτή η μάρκα δεν είναι μόνο πιστοποιημένη από PETA,  χρησιμοποιεί πρώτες ύλες εγκεκριμένες από το ECOCERT, αλλά είναι αφιερωμένη στο να σας παρέχει προϊόντα περιποίησης για τα οποία το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί! Για παράδειγμα: μπορείτε να βρείτε ένα τόνερ φτιαγμένο με εκπληκτικό 80% αλόη, το οποίο θα βοηθήσει να ηρεμήσει την ερυθρότητα (το ηλιακό έγκαυμα;) και θα καταπραΰνει το δέρμα σας.
  2. PURITO – 100% VEGAN
    Η Purito είναι μια καθαρή και φιλική προς το περιβάλλον κορεατική μάρκα περιποίησης δέρματος που είναι αφιερωμένη στην παροχή προϊόντων vegan και cruelty-free. Προσπαθούν να δημιουργήσουν προϊόντα  που είναι ασφαλή και απαλά για όλους τους τύπους δέρματος. Είτε χρησιμοποιείτε τον ορό Pure Vitamin C  είτε τον ορό DermaHA-3 το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί!

Επιλέξτε το Badge cruelty- free για να δείτε όλα τα προϊόντα μας που σέβονται τα ζώα!

Share

Σχετικά Άρθρα

Ανακάλυψε τα προϊόντα k-beauty βραβευμένα από το περιοδικό Allure USA και το 2020 Korean Glowpick Consumer Beauty Awards.
Ανακάλυψε τα προιοντα vegan K-beauty που λατρεύει η παγκόσμια κοινότητα
Ανακάλυψε τα κορεάτικα προϊόντα clean beauty.